اجمل واسهل لحمة ممكن تاكليها وتطبخيها
الطريقة سهله جدا جدا جدا
بعد تقطيع اللحمة حسب المفضله لديك والكميه المناسبه لكى نضرب بصل يكون نوعا ما كثيرا يعنى ليس اقل من 3 بصلات متوسطين الحجم او كبار ونضعهم على اللحمة وعليها ملح وفلفل وشطة وبهارات لحمة وثوم باودر ومعلقتين سمنه انا اضع نصف سمنه ونصف زيت ذرة ووضعت قطعه صغيرة دهنه من اللحمة
وكله على نار هاااااااااااااااااااااااااااااااااديه نونووووووووووووووووووووووووووخالص وهى سوف تكب ميه ولو اتشربتها واحتاجت نضيف لها كل شويه نصف كوب ماء من الحنفيه
وبعد حوالى ساعتين ونصف نضعها فى صينيه وتدخل الفرن وقبل دخولها الفرن نعصر عليها ليمونتين كبار وتوضع فى الفرن حوالى ساعه او ساعه الا ربع الى ان يتحمر لونها
بجد طعمها تحفه تحفه وبالهنا والشفا
بالنسبة للصورتين اللى ىانتم شايفينهم دول عبارة عن الصوص كله المتبقى بعد اكل اللحمة
دى طريقة طبعا اقتصاديه جدا جدا وهى انك تضعيهم زى ما انتم شايفين فى طبق او علبه صغيرة وتغطيهم وعلى الفريزر على طول
دول تستخدميهم فى تتبيلة اى شئ عمل لحمه تانى او فراخ كنتاكى او تضعيهم فى ارضية الحله لعمل محشى باذنجان فعلا عمرك ما هاتتذوقى احلى من هذا المحشى والله بجد وياريت تكونوا استفدتوا
بالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق