من أنا

صورتي
egypt, egypt, Egypt
دعاء سرحان بنت مصرية متزوجة من أعظم طبيب فى الدنيا وعندى اجمل ثلاث اطفال فى الحياة ربة منزل واحب اطور من نفسى دائما واحب التقدم للأمام وممكن تقولوا عاشقة للمطبخ وللأعمال اليدوية والتفصيل

الثلاثاء، 23 يونيو 2009
















اجمل واسهل لحمة ممكن تاكليها وتطبخيها





الطريقة سهله جدا جدا جدا





بعد تقطيع اللحمة حسب المفضله لديك والكميه المناسبه لكى نضرب بصل يكون نوعا ما كثيرا يعنى ليس اقل من 3 بصلات متوسطين الحجم او كبار ونضعهم على اللحمة وعليها ملح وفلفل وشطة وبهارات لحمة وثوم باودر ومعلقتين سمنه انا اضع نصف سمنه ونصف زيت ذرة ووضعت قطعه صغيرة دهنه من اللحمة





وكله على نار هاااااااااااااااااااااااااااااااااديه نونووووووووووووووووووووووووووخالص وهى سوف تكب ميه ولو اتشربتها واحتاجت نضيف لها كل شويه نصف كوب ماء من الحنفيه





وبعد حوالى ساعتين ونصف نضعها فى صينيه وتدخل الفرن وقبل دخولها الفرن نعصر عليها ليمونتين كبار وتوضع فى الفرن حوالى ساعه او ساعه الا ربع الى ان يتحمر لونها





بجد طعمها تحفه تحفه وبالهنا والشفا



بالنسبة للصورتين اللى ىانتم شايفينهم دول عبارة عن الصوص كله المتبقى بعد اكل اللحمة
دى طريقة طبعا اقتصاديه جدا جدا وهى انك تضعيهم زى ما انتم شايفين فى طبق او علبه صغيرة وتغطيهم وعلى الفريزر على طول
دول تستخدميهم فى تتبيلة اى شئ عمل لحمه تانى او فراخ كنتاكى او تضعيهم فى ارضية الحله لعمل محشى باذنجان فعلا عمرك ما هاتتذوقى احلى من هذا المحشى والله بجد وياريت تكونوا استفدتوا
بالهنا والشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق